Slovenská verzia English version

Náš tím

Jana Strache

Vzdy som chcela robit nieco zmysluplne a zistila som,ze su to prave cudzie jazyky,prostrednictvom ktorych by som mohla pomahat ludom.Rozhodla som sa vystudovat lingvistiku,aby som pochopila a odhalila jej tajomstvo,ale jeden zivot na to nestaci.Teraz sa snazim vzdelavat a burat jazykove bariery a tym pomahat ludom najst nove cesty,moznosti,priatelstva a lasky.

Mariana Čujová

Volám sa Mariana Čujová, vyštudovala som nemčinu odbor prekladateľstvo- tlmočníctvo na FF PU. Uprednostňujem individuálny prístup výučby nemeckého jazyka pred učebnicovou šablónou, môžete si tak byť istí, že výučba bude prispôsobená Vašim konkrétnym potrebám bez ohľadu nato, či ste úplný začiatočník alebo si chcete pod profesionálnym dohľadom vylepšiť svoje doterajšie schopnosti. Dôraz kladiem na praktickú stránku jazyka a teda jeho použitie v rôznych oblastiach praktického života. Absolventi sú schopní predstaviť sa, vedieť sa dorozumieť na pošte, v obchode, v reštaurácii a pod.

Gabriela Knížová

Vyštudovala som anglický a taliansky jazyk v odbore prekladateľstvo a tlmočníctvo, z oboch jazykov mám štátnu záverečnú skúšku. Svoje vedomosti som si prehlbovala aj zahraničnými pobytmi. Mám 14 rokov praxe ako lektor, prekladateľ a tlmočník a bohaté skúsenosti s učením detí, mládeže a dospelých a prekladmi v oblasti práva, ekonómie, medicíny a IT.

Jarmila Compeľová

Cudzie jazyky ma vždy fascinovali a učiť sa ich bola pre mňa vždy radosť. Teraz je pre mňa radosť môcť svoje vedomosti odovzdávať ďalej Vám, „jazykachtivým“ študentom. Študovala som na Filozofickej fakulte Prešovskej univerzity. Rada Vás naučím alebo doučím anglický a španielsky jazyk. Z týchto jazykov aj prekladám. Som presvedčená o tom, že štúdium jazyka dokáže byť zábavné. Verím, že aj ja sama sa ešte raz vrátim k štúdiu nemčiny a francúzštiny.

Sarah Helena Širilová

Rodený hovorca anglického jazyka Narodila som sa v meste Birmingham, UK. Vyštudovala som Angličtinu a Teológiu na univerzite Newman College of Higher Education, Birmingham, UK.

 Kontakt

Lingvista s.r.o.
Duklianska 1
Spišská Nová Ves 052 01
Tel: +421 915 964 533
IČO: 47 766 492
DIČ: 2024090178

 Kontaktná osoba

Mgr. Jana Strache
Tel: +421 915 964 533
E-mail: strache@lingvista.sk